FYSIEK. MENTAAL. SAMEN. 

 

 Altijd 1-op-1
Begeleiding

Bij STERKER wordt de aandacht niet verdeelt tot jij je doel hebt bereikt. Een studio alleen voor jou met de juiste trainingsmethode en de juiste begeleiding. Enige wat jij nodig hebt is toewijding!

DSC07170-2.jpg

 Focus op Resultaat

In onze visie is personal training geen eindeloos traject waarin je een resultaat behaald dat vervolgens niet te behouden is wanneer je met personal training stopt. Het is een investering in jezelf waar je de rest van je leven profijt van zult hebben!

 
DSC03660.jpg
 

Gecertificeerde Trainers 

Ons team van gediplomeerde Bayesian Bodybuilding gecertificeerde trainer.Ze doen er alles aan om te zorgen dat jij je doel behaalt!

DSC00202-2.jpg

 De juiste tools
voor je succes!

Met onze app ben je altijd in staat om een personal training sessie in te boeken en kun je precies trainen wanneer het jou het beste uitkomt. Daarnaast krijgt elke abbonee een eigen Sterker Guide om je extra informatie, structuur en houvast te bieden tijdens je PT traject.

 
DSC01874.jpg
 

STERKER Studio 

De studio mag misschien klein ogen maar aan ruimte en oefeningen geen gebrek! Je lessen kun je namelijk van te voren via onze eigen app boeken. Wanneer je het voor jou beschikbare time-slot geboekt hebt, is de studio één uur lang helemaal van jou. Echte personal training dus!

DSC09883-2.jpg

Blog

Onze laatste artikelen op gebied van fitness, voeding en natuurlijk over ons!

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area
My Profile Not a member? Sign up. Log Out